De uien, knoflook en sjalotten staan alweer lekker in de grond en het wachten is op wat beter weer, zodat we weer een berg compost kunnen laten bezorgen. Wat we jullie dan tijdig laten weten.

De winkel is in “ruststand” maar het gaat eigenlijk toch ook allemaal gewoon door. In december krijgen we weer de catalogi met bestellijsten van Garant-zaden en de lijsten om je aardappelen en voorjaarsuien te bestellen.

Je helpt de vereniging door via deze lijsten te bestellen. De vereniging verdient er namelijk ook wat aan via Garant, terwijl voor jullie de prijzen goedkoop blijven! We zijn er maar druk mee! Gelukkig werken we er met een enthousiast groepje aan en nog beter… we zijn heel blij met al jullie klandizie! Zonder jullie geen gezelligheid en geen opbrengst voor de clubkas!

Op dit moment hebben we ijzeren betonmatten staan in handzaam formaat. Ze komen van tuin 127 die ontruimd is. Afhankelijk van het formaat heb je voor max € 10,- een prachtig rek om planten in te laten groeien!

Mocht je interesse hebben of is de winkel dicht en heb je toch spullen nodig…een  mailtje naar dehoefmolen@gmail.com is voldoende, dan regelen we wat.
Het winkelteam