Herfst, een heel natte herfst, en dat merken we op de tuin. Twee keer zoveel neerslag als gemiddeld in oktober. Des te noodzakelijker is de uitvoering van ons drainageproject. Zoveel neerslag is jammer genoeg ook heel lastig voor de uitvoering hiervan. Voor een deel van het project hadden we drie zaterdagen gepland. De eerste zaterdag was succesvol. Alle sleuven zijn gegraven, een klein deel van de drainageslangen is al gelegd, maar op de twee andere geplande zaterdagen konden we helaas niet aan de slag. Te nat. Zouden we toch verder gaan, dan wordt het een grote kledderboel en vernielen we te veel in de bovengrond. Noodgedwongen moeten we even pauzeren, maar zodra het weer het toelaat gaan we meteen verder.

Donderdag 23 november staat natuurlijk al bij jullie in je agenda: de tweede Algemene Leden Vergadering van het jaar. Jarenlang werd volstaan met één jaarlijkse vergadering in het voorjaar en soms nog wat later. Dit vindt het huidige bestuur erg onhandig en is trouwens ook niet volgens ons huishoudelijk reglement. Vandaar dat we deze tweede ALV in het najaar weer in ere herstellen. We kunnen het dan tijdig over onze begroting voor 2024 hebben. Een ander agendapunt zal een aangepast huishoudelijk reglement zijn. Het huidige is zwaar gedateerd en er zitten ook de nodige onduidelijkheden in. Komende week krijg je de stukken voor deze ALV toegestuurd, zodat je je tijdig kunt voorbereiden. We hopen jullie allemaal, in ieder geval donderdag 23 november, te ontmoeten.