Vrijwilligerswerk in het zonnetje!
Zoals algemeen bekend is worden de tuinen helaas niet allemaal keurig opgeleverd bij stopzetting van het lidmaatschap van de vereniging. Vaak is de rommel onbeschrijfelijk en kost het veel moeite en, als we niet oppassen, erg veel geld om alles weg te krijgen. De grootte van de tuin gaat namelijk meestal gelijk op met de hoeveelheid rotzooi. Gelukkig zijn we als vereniging gezegend met een groepje mannen dat de schouders eronder zet en puin gaat ruimen. Wie weet hebben jullie ze in actie gezien op tuin 127, naast de kruiwagenschuur.

Ze zijn er lang mee bezig geweest om eerst troep af te voeren en aansluitend een groot bouwwerk, een zelfgemaakte kas, te slopen en af te voeren.
Dank voor al het harde werk!
De tuin kan nu weer gesplitst worden in 2 of 3 tuinen van betere proporties!