Dag medetuinders!

Heb je de aardappelen nog niet opgehaald?! Kom dit weekend langs alsjeblieft. We hebben nog los in de verkoop: mooie sjalotten!

Er is al 1 pallet van 70 zakken mestcompost leeggehaald! Heerlijk dat het zo kan in het vertrouwen dat jullie langs komen om af te rekenen of het op de bankrekening van de vereniging storten! Dit was allemaal besteld vooraf, vanaf nu graag vooraf even langs de winkel voor je wat pakt.

!Nieuwtje!
Marisca Hageman komt ons helpen in de winkel. Zijn we blij mee. Marisca wordt een aantal keren ingewerkt. Dus denk niet “ ha, 2 man in de winkel, dan kan het nog sneller”
Aansluitend een verzoekje: soms zijn we voor de opening in de winkel bezig, we hebben die tijd echt nodig ivm afwegen, opruimen etc. Geef ons even tijd daarvoor s.v.p. we blijven liever langer open om iedereen te helpen dan dat gehaast nog voor de winkelopening.

Bedankt en tot ziens bij ons,
Elsa, Ans, Alison, Paul, Marisca en Willem.