Maart, een nieuw tuinseizoen start langzaam op. De aardappelen kunnen in de loop van maart de grond in. Het voorzaaien is thuis al opgestart op de vensterbank of in je kas. Een heerlijk vooruitzicht om weer lekker buiten te tuinen in je eigen tuin.

In de winter is er hard gewerkt op ons tuincomplex. Het drainageproject is voor 80% klaar. De komende weken proberen we nog een flink stuk verder te komen. Alles afhankelijk van het weer, maar ook van de inzet van de vrijwilligers die zich hier al maanden voor inzetten. Het zou enorm helpen als we de komende zaterdagochtenden op nog meer leden kunnen rekenen die hierbij komen helpen. We starten om 9.00 uur en we zien je dan graag.

Ook de voorjaars-ALV staat voor de deur. Je hebt de uitnodiging per email ontvangen. Heb je de datum al in je agenda gezet? De bijbehorende stukken kun je downloaden. Lukt dat niet? Er liggen setjes klaar in de kantine.

We wensen iedereen een heel mooi tuinseizoen toe.

Het bestuur